QR-koder och länkar

För att enkelt hantera insamlingarna till Världens Barn som görs i Öckerö kommun så har vi skapat denna sidan som både innehåller länkar till egna insamlingar samt till QR-koder för enkelt användande av Swish.

Generell för Öckerö kommun

Enklast är att med Swish-appen skanna av den QR-kod som finns nedan för respektive ö. Visa bara denna sidan på din mobil, så kan givaren enkelt skanna av lämplig QR-kod. Om de inte kan skanna skriver de in vårt Swish-nummer 1236716112 och skriv som meddelande VB Fotö ,eller annan valfri ö. Du kan i din mobil bara trycka länge på bilden så kommer frågan upp om du vill ladda ned den och spara i minnet. Under varje bild med QR-kod finns också en länk till respektive insamlingsida på Världens Barns nationella hemsida.

Länk till FOTÖ egen insamling
Länk till BJÖRKÖ egen insamling
Länk till HÖNÖ egen insamling
Länk till ÖCKERÖ egen insamling
Länk till KALVSUND egen insamling
Länk till HÄLSÖ egen insamling
Länk till KNIPPLA egen insamling
Länk till HYPPELN egen insamling
Länk till GRÖTÖ egen insamling
Länk till RÖRÖ egen insamling

Vi har skapat s.k. ”Egna insamlingar” enligt länkarna ovan för respektive ö som ni också kan hitta på nätet bossan.varldensbarn.se. Annars kan man alltid söka efter de olika insamlingarna genom att skriva öns namn i sökfältet. Där kan man då dela på Facebook och maila länkar till sina vänner.